Лоукост близько, так як в Україну прийдуть EasyJet, Eurowings Ryanair і

Наступний рік може стати знаковим для всіх українців, що бажають користуватися швидкими і дешевими авіалініями. Так, у 2018 році в країні прийдуть, як мінімум, 3 лоукосту – прийдуть EasyJet, Eurowings і Ryanair.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

e4cce53b3571c22b91618b596bbf4af658f2eaee1

На думку чиновника, лоукости будуть обслуговувати не тільки українців, але також іноземців, які можуть прибувати в країну, як туристи.

Крім того, Омелян заявив, що втрати від приходу лоукостерів в аеропорт «Бориспіль», про яких раніше заявляло керівництво, – вигадані.

Нагадаємо, що дістатися до Європи з України швидко і дешево – реально. Детальніше про це читайте в нашій статті “Adria Airways приходить в Україну: польоти та рейси в Словаччину стануть швидкими і дешевими”.

На думку міністра, звинувачення дирекції столичного аеропорту щодо компанії Ryanair є гиперболизированными і невиправданими. Також Омелян зауважив, що кожен турист, який прибув в Україну на борту літака лоукокоста, привозить в країну від 300 до 1000 доларів.

Нагадаємо, що в наступному році в Борисполі починає працювати німецький перевізник blue wings, який буде здійснювати рейси в різні міста Німеччини.

Компанія Ryanair раніше планувала організувати рейси з Києва та Львова в такі європейські міста, як Стокгольм, Лондон, Берлін, Манчестер, Ейндховен та багато інших.

Читайте також:

1.Залізниця стане зручніше: дістатися в Польщу і Румунію на поїзді можна буде з Одеси і Львова

2.Лоукостер Air Berlin терпить банкрутство

3.Авіакомпанія airBaltic прийшла в Україну: рейс зв’яже Київ і Лісабон

4.Катар упросив візовий режим для українців

5.Відкрита Італія: авіаквитки на дешеві авіалінії можна купити в аеропорту Львова, – в країну приходить дешева авіакомпанія