Для посилення боротьби з нелегальними мігрантами адміністрація Трампа виділяє з бюджету США величезні гроші

Для забезпечення безпеки громадян, адміністрація президента США Дональда Трампа пропонує законодавцям прийняти значний бюджет для стримування нелегальної імміграції, повідомляє dhs.gov.

nelegalnye-migranty

У представленому Конгресу бюджеті на 2019 рік відображені основні пріоритети адміністрації. Забезпечення безпеки через істотне обмеження нелегальної імміграції – одне з головних передвиборних обіцянок президента, тому для цих цілей у головному фінансовому документі країни заплановано виділити 5,1 мільярдів доларів.

Для якісного виконання імміграційних законів і на депортацію тих, хто незаконно потрапив на територію США, планується виділити 570 мільйонів доларів, наймуть додатково 2 тисячі співробітників правоохоронних органів.

На зведення горезвісної «стіни» на кордоні з Мексикою буде виділено 1,6 мільярда доларів, додатково оформлять на службу 750 нових прикордонних патрульних агентів. Щоб суттєво посилити охорону та захист морських кордонів країни, планується виділення 1,9 мільярда доларів. Останнє слово за Конгресом.

Джерело www.eurabota.ua