Від вибуху газу постраждали діти в Нью-Йорку. Холоди в США не відступають

“Дев’ять людей постраждали в результаті вибуху газу в квартирі в Нью-Йорку”,- повідомляє телеканал ABC.

Як повідомляється, вибух стався на другому поверсі будинку в районі Бронкса. Шість з дев’яти постраждалих – діти, двоє з них – у важкому стані.

“Тим часом, число жертв холодної погоди в США збільшилася до 34”,- повідомляє телеканал CBS.

Найбільша кількість загиблих в штаті Техас, де 20 людей загинули в результаті нещасних випадків, пов’язаних з суворими погодними умовами і низькими температурами.

За останніми даними, через заметілі близько 300 тисяч жителів Техасу, як і раніше залишаються без електрики, а понад 260 тисяч – без води. При цьому на значній частині штату, як і раніше залишаються низькі температури, незвичайні для цих місць.

Через погану погоду було скасовано близько 2300 внутрішніх і міжнародних рейсів. Ситуація особливо важка в аеропортах Техасу, Міссісіпі і Кентуккі.

За повідомленнями ЗМІ, люди в Техасі, що залишилися без електрики, намагаються зігрітися в своїх машинах. У деяких випадках це призводило до отруєння чадним газом. Спроби опалювати приміщення камінами і газовими плитами створюють небезпеку пожежі.

«Федеральна влада вживає заходів, щоб допомогти жителям Техасу і інших штатів, які найбільше постраждали від хуртовин та холоду»,- заявила віце-президент США Камала Харріс.