Трамп знущався над фільмом “Паразит” і критикував Бреда Пітта

Президент США Дональд Трамп висміяв отримав премію “Оскар” за кращий фільм “Паразит”. Вчора на передвиборчому мітингу в штаті Колорадо Трамп сказав, що йому хотілося повернути класичні твори, такі як “Віднесені вітром”, цитує Reuters.

Президент США перекривлював ведучого церемонії вручення премії “Оскар” і риторично запитав: “Що, чорт візьми, все це було?!”. “У нас достатньо проблем з Південною Кореєю в торгівлі. І врешті-решт, вони дають їм нагороду за Найкращий фільм”, – прокоментував він.

“Чи не можемо ми повернутися назад “Віднесені вітром”, будь ласка?”,- сказав Трамп перед тисячами прихильників, посилаючись на кінофільм, що отримав премію “Оскар” За Кращий фільм.

Президент США також негативно відгукувався про Бреда Пітта, який був удостоєний Оскара за кращу роль другого плану у фільмі “Одного разу в… Голлівуді”.

Отримавши нагороду, Пітт сказав, що у нього було більше часу для проголошення слова – 45 секунд, ніж у колишнього радника Трампа з національної безпеки Джона Болтона під час процесу імпічменту в Сенаті.

“Я ніколи не був його великим шанувальником. Він виявився великим розумником”, – сказав Трамп Пітту.

Після мітингу в Лас-Вегасі, на якому він виступить сьогодні, президент повертається до Вашингтона.