Пінк заплатила 13,7 мільйона доларів за нерухомість в Малібу

Нові інвестиції в нерухомість Пінк і її чоловіка Керрі Харт. Згідно викриття сайту Dirt, американська зірка витратила 13,7 мільйона доларів на придбання нерухомості в Малібу.

Побудована в середині 70-х років, вілла займає два рівня загальною площею 400 квадратних метрів. У сучасному будинку п’ять спалень і стільки ж ванних кімнат. З відкритих терас відкривається захоплюючий вид на Тихий океан.

Хоча їм завжди подобалося проводити багато часу в Малібу, роблячи ставки на тимчасову оренду, Пінк і її сім’я живуть в основному в долині Санта-Інес, на північ від Санта-Барбари.

41-річна співачка купила тут ранчо в 2013 році, також за 13 мільйонів доларів. Ідеальне місце на природі з безліччю сільськогосподарських тварин, з якими подобається возитися двом її дітям, Віллоу (10 років) і Джеймсону (скоро 5 років).

Також в Санта-Інес Пінк є власницею виноградників. Її винний бренд «Два вовки» був відкритий в 2018 році.

«Це єдина інша мрія, яка у мене коли-небудь була, крім музики і щасливої ​​родини», – зізналася вона під час прем’єри «Santa Barbara Independent». Вона також розповіла, що пізніше хоче передати цей невеликий сімейний бізнес своїм дітям. «Я хочу, щоб їм і мені було несумно, коли мені виповниться 65», – сказала вона.