Людина, яка померла від COVID-19: Носіть маски! Не будьте такими ідіотами, як я

51-річний чоловік, який помер після зараження новим коронавірусом, закликав людей в Facebook носити маски і «не бути такими ідіотами, як він», за кілька днів до своєї смерті.

Томас Масіас, що страждав надмірною вагою і діабетом, відвідав вечірку на околиці Лос-Анджелеса, не вважаючи за необхідне брати з собою захисну маску. Виявляється, на вечірці був присутнім чоловік, який знав, що у нього коронавірус, але у нього не було симптомів. Тому він вирішив, що немає ніякого ризику заподіяти кому-небудь шкоду. Однак його рішення виявилося помилковим і для деяких фатальним.

Через кілька днів всі присутні на вечірці пройшли тестування на COVID-19. Томас Масіас був одним з тих, хто дав позитивний тест.

“Він був дуже товариським і подружився з усіма. Тому він пішов на цю вечірку, хоча підозрював, що ризикує”, – повідомили його родичі «Вашингтон пост».

Масіас був перевірений на коронавірус 15 червня і отримав позитивний результат через три дні. Після 20 червня його стан погіршився, і йому стало важко дихати. Пізніше він помер.

“Це не жарт! Якщо ви виходите з дому, надіньте маску і тримайтеся на відстані. Не будь ідіотами, як я! Я сподіваюся, що з Божою допомогою я зможу подолати цей вірус”, – написав 51-річний Масіас в Facebook за кілька днів до смерті.