Для 55% американців день виборів – найбільш напружений день в їхньому житті

Оскільки політичні розбіжності в Сполучених Штатах досягли історичного максимуму, опитування показало, що велика частина країни вважає, що їх найбільш напружений день в 2020 році – це день виборів.

Дослідження OnePoll вивчає поточне психічне здоров’я 2000 дорослих, приділяючи особливу увагу стресу, викликаному COVID-19 і президентськими перегонами. Майже шість з 10 осіб не можуть уявити собі, що в цьому році вони будуть відчувати більший стрес, а 67 відсотків хочуть, щоб рік закінчився якнайшвидше.

У міру зростання політичної напруженості 63 відсотки, як і раніше вважають, що пандемія є самим серйозним стресом в 2020 році. Трохи менше половини (49 відсотків) вважають, що вибори є найбільш стресовим аспектом року.

Ще більше занепокоєння викликає те, що приголомшливі 95 відсотків вважають, що стреси в 2020 році негативно позначаться на їхньому здоров’ї. Найбільші проблеми – це проблеми зі сном (45%), брак уваги (44%) і проблеми з контролем ваги (41%). Понад чотири з 10 американців кажуть, що COVID-19 безпосередньо вплинув на їх режим сну.

Половина респондентів стверджують, що їх стрес в цьому році настільки сильний, що вони не можуть впоратися належним чином. Майже сім з 10 говорять, що єдиний спосіб зняти стрес – це хороший сон.