Binance укладає угоду з Grammy Awards для надання рішень Web3

Binance, найбільша криптовалютна біржа у світі, підписала офіційну угоду про партнерство з американською музичною академією The Recording Academy. Відповідно до угоди, Binance стає першим офіційним партнером Академії з обміну криптовалют. Реєстрація на Binance.

Binance укладає угоду з Grammy Awards для надання рішень Web3

Ця асоціація створена у зв’язку з 64-ю церемонією вручення премії «Греммі» та іншими подіями, що відбудуться протягом тижня, коли вручатимуть найважливіші музичні нагороди. Binance відповідатиме за надання інноваційних технологічних рішень.

Крім того, вони співпрацюватимуть протягом року, оскільки співпраця буде включати в себе надання різних технологічних рішень та досвіду для Web3 своїм членам як офіційний крипто-партнер премії “Греммі”.

Binance

Співзасновник Binance Йі Хе прокоментував: «Ми були вражені здатністю Академії звукозапису задовольняти мінливі потреби своєї спільноти, що ми поділяємо як компанія, яка ставить користувачів та людей на перше місце. Ми дуже раді працювати разом, щоб надати нові можливості, засновані на блокчейні, і всі чудові можливості, які технологія Web3 може привнести в розваги».