Binance активізується в Об’єднаних Арабських Еміратах

“Binance, найбільша біржа криптовалют (реєстрація на Binance) за обсягом торгів, набирає понад 100 позицій в ОАЕ та допомагає формувати нові правила Дубая щодо віртуальних активів”, – сказав її регіональний менеджер.

Зв’язки Binance з країною Перської затоки за останні місяці поглибилися, оскільки ОАЕ намагаються позиціонувати себе як новий глобальний центр цифрових активів та розробляють правила.

«Це дуже прогресивна структура, і ми дуже раді бути частиною цього процесу, працюючи в тісній співпраці з урядом Дубая», — сказав Річард Тенг, голова Binance: «Я хочу, щоб більше регулюючих органів у всьому світі використовували той самий підхід, що й у Дубаї — державно-приватне партнерство».

Binance активізується в Об'єднаних Арабських Еміратах
Криптовалютний поштовх ОАЕ пов’язаний з тим, що міжнародна влада висловлює занепокоєння з приводу використання криптовалют для відмивання грошей та інших злочинів.

У березні ОАЕ було внесено до «сірого списку» юрисдикцій, що перебувають під підвищеною увагою Групи розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF).

“Binance відповідає глобальним стандартам боротьби з відмиванням грошей, з точки зору глобальних санкцій, з точки зору KYC (знай свого клієнта)”, – сказав Тенг.

Binance

“Безумовно, Дубай – дуже важливий хаб, який ми розглядаємо, щоб розглянути різні варіанти майбутнього”, – сказав він, додавши, що продовжуються “внутрішні обговорення” щодо розташування бази Binance. Але Тенг не сказав, чи стане Дубай штаб-квартирою.

Дубай, один із семи еміратів ОАЕ та комерційний центр регіону, у березні опублікував свій перший закон про цифрові активи та сформував Управління з регулювання віртуальних активів (VARA).

Нещодавно він ліцензував Binance та іншого глобального важкоатлета, FTX Europe.