Бізнес-асоціації проти політики Трампа, яка підриває розвиток туристичної галузі

Десять бізнес-асоціацій створили групу туристичних компаній, спрямованих на скасування зростаючої непопулярності США в якості місця для відпочинку.

Ситуація погіршилася, коли президент Дональд Трамп почав виконувати передвиборні обіцянки обмежити імміграцію. В результаті, власники бізнесів, складові багатомільярдну галузь, все більше стали виявляти занепокоєння.

tramp-ogranichivaet-immigraciyuТому, деякі з найбільших гравців представили «Коаліцію для відвідин США», щоб підштовхнути адміністрацію Трампа до більш дружньої політики стосовно віз та прикордонної безпеки. У той же самий час, федеральні агентства роблять протилежне.

З 2015 року США і Туреччина є єдиними місцями серед десятків глобальних туристичних напрямків, у яких знижується відвідуваність. У той же час інші країни, такі як Австралія, Канада, Китай та Сполучене Королівство, значно збільшили надходження в бюджети від туристичної галузі.

Коаліція планує внести конкретні пропозиції на розгляд в адміністрації, в тому числі, щодо прискорення процесу отримання віз туристам з усього світу.

Джерело www.bloomberg.com
18.01.2018