Наступний навчальний рік в Кембриджі буде повністю онлайн

Університет Кембриджа планує скасувати всі очні лекції на весь навчальний рік 2020-21, що є найбільш всеосяжною мірою, коли-небудь розпочатої британським університетом у відповідь на коронавірус”, – повідомляють ВВС і Financial Times.

«З огляду на те, що соціальне дистанціювання, ймовірно, і надалі буде вимагатися, університет вирішив, що в наступному навчальному році очних лекцій не буде. Лекції будуть як і раніше проводитися онлайн ».

Університетські містечка були закриті після вибуху Ковід-19. Кембридж перегляне рішення, якщо зміниться порада соціального дистанціювання.

«Університет постійно пристосовується до зміни порад, що виникають під час цієї пандемії … Це рішення прийнято для полегшення планування, але, як завжди, воно буде переглянуто, якщо будуть внесені зміни в офіційні рекомендації по коронавірусу».

Раніше на цьому тижні Ніколас Дандрідж, глава Служби студентства, зазначив, що студентам, що подають заявку на вступ до університету в Англії, потрібно з «абсолютною ясністю» розповісти, як їх будуть навчати, перш, ніж робити осінній набір.

Університети можуть стягувати повну плату, навіть якщо курси викладаються онлайн.