Для тих, хто готується складати іспит з англійської, британська рада створив мобільний додаток

Розроблений новий мобільний додаток від British Council нагоді тим, хто хоче підготуватися до стандартизованному іспиту International English Language Testing System (IELTS), повідомляє www.canadavisa.com.

мобильное приложение от British Council

IELTS – тест, який широко використовується для перевірки знань англійської мови. Його здають ті, хто зацікавлений отримати вищу освіту за кордоном абоіммігрувати в англомовну країну. Іспит IELTS допомагає оцінити рівень знань з основних мовних навичок: читання, письмо, аудіювання і розмова.

Назва нового мобільного додатку – IELTS Word Power. Його можна використовувати для підготовки до іспиту, використовуючи будь-яку вільну хвилину, наприклад, коли їдеш на роботу, під час обідньої перерви або вдома, лежачи на дивані.

Якісну підготовку до іспиту гарантують поради як правильно будувати пропозиції при розмові, сприйняття мови на слух, безкоштовні тести, відеоролики про те, як проходити співбесіду, цікаві вікторини. Надається корисна інформація та рекомендації за темами, лексиці і граматиці.

Директор по іспитів у Британській раді так прокоментував запуск мобільного додатку: «Ми запустили додаток з метою надати автентичний джерело, який зручний, легко доступний через мобільні телефони і здатний надавати високоякісний контент». Додаток доступний для операційних систем Android і iOS.

Британська Рада – це міжнародна організація Великобританії, яка займається розширенням культурних відносин і широкого доступу до освітніх можливостей для тих, хто хоче вивчити англійську мову.

Джерело www.eurabota.ua