Канадський уряд прийняв рішення про виділення значної суми на підтримку імміграції

У найближчі три роки на потреби збільшується імміграції уряд Канади планує виділити 440 мільйонів доларів, повідомляє Сicnews.

канада поддерживает иммиграцию

Програми, які розроблені на федеральному і провінційному рівнях в рамках трирічного імміграційного плану Канади, в першу чергу повинні залучити висококваліфіковану робочу силу з-за кордону, у якій гостро потребують багато сектора економіки.

Нещодавно міністр імміграції Канади Ахмед Хуссен заявив про те, що для забезпечення успіху цього багаторічного плану, розробленого федеральним урядом, буде направлено 440 мільйонів доларів. Протягом трьох років передбачено поступово збільшувати число прибуваючих у країну іммігрантів, довівши його за 2020 рік до 340 тисяч чоловік, це найвищий рівень за останні 40 років.

«Кількість кваліфікованих фахівців з інших країн, яких ми вибираємо через нашу систему Express Entry, буде збільшуватися протягом цього періоду часу, що означатиме залучення більш кваліфікованих працівників на наш ринок праці», – сказав він.

Велика роль відводиться провінційним програмами, з їх допомогою для постійного проживання щорічно будуть залучатися велика частина фахівців, Хуссен підкреслив ключову роль цих програм, які є важливим фактором імміграційного плану.

Для того, щоб стимулювати фахівців їхати в провінції вони додатково отримують 600 рейтингових балів, це дає можливість отримати запрошення від надаються від IRCC і подати заявку на постійне проживання в Канаді.

Джерело: www.eurabota.ua