Хороші новини для айтішників які хочуть поїхати на роботу до Великобританії

Найпопулярніша соціальна мережа в світі Facebook має амбітні плани щодо створення 800 нових робочих місць в Сполученому Королівстві. Відкриття нового офісу в Лондоні, відразу приверне до себе загальну увагу багатьох фахівців у цифровій сфері, без сумніву, серед них будуть і претенденти, які приїхали з України, веди наші програмісти по праву вважаються одними з найбільш просунутих і креативних в світі.

 новый офис facebook в ЛондонеКомпанія Марка Цукерберга планує до кінця 2018 року у Великобританії залучити в загальній складності близько 2300 фахівців IT-сфери різних спеціальностей.

Новий офіс стане найбільшим інженерним центром компанії Facebook за межами Сполучених Штатів Америки, повідомляє BBC. Віце-президент компанії в Європі, Близькому Сході та Азії, Нікола Мендельсон заявив, що Великобританія має підприємницької систему, яка відмінно підходить для технологічних фірм.

У новому офісі працюватимуть інженери, розробники соцмережі, команди з маркетингу та продажу, знайдеться місце і для цікавих старт-апів, які будуть мати можливість на протязі трьох місяців створювати і розвивати свій бізнес.

Багато різної інформації про працевлаштування за кордоном читайте на www.eurabota.ua.