Amazon побудує новий склад в канадській провінції Альберта

Будівництво і введення в експлуатацію нового складу компанії Amazon в провінції Альберта недалеко від міста Калгарі сприятиме створенню більше тисячі нових робочих місць.

У Ледук Каунтрі (провінція Альберта) світовий гігант інтернет-торгівлі компанія Amazon найближчим часом планує побудувати склад площею близько 100 тисяч квадратних метрів.

Цей проект дасть роботу 700 будівельникам і 600 штатним співробітникам, які будуть працювати на складі. Об’єкт буде побудований в бізнес-парку Nisku. Це буде вже другий великий центр обробки замовлень Amazon в Альберті. Влітку минулого 2018 року компанія відкрила перший склад на північ від Калгарі.

У заяві мера Ледук Каунтрі Танни Добланко з приводу побудови та введення в експлуатацію нового складу, відзначається, що «ми раді вітати в нашій громаді Amazon – одну з найбільш інноваційних компаній світу».

Прем’єр-міністр Альберти Рейчел Нотлі розповіла про наполегливу роботу, спрямовану на стимулювання інвестицій, які сприяють створенню нових робочих місць в провінції.

«Хочу привітати Amazon з тим, що він знову інвестував в Альберту, і подякувати всім, хто допоміг зробити ці інвестиції можливими», –підкреслила Р. Нотлі.

Через рік новий склад почне приймати і обробляти замовлення.

Нагадаємо, 54 працівника складу Amazon в Нью-Джерсі (США) постраждали від розпорошення одним з роботів спрею для відлякування ведмедів. До складу спрею входить капсаїцин, який нагадує перець чилі.

Джерело: news.eurabota.ua

08.01.2019