Ресторани в Англії почали обслуговування на відкритому повітрі з сьогоднішнього дня

“Відвідувачі пабів мають право пити на відкритому повітрі в Англії з сьогоднішнього дня, 12 квітня, за умови, що вони утворюють групи не більше шести осіб або два різних домогосподарства. У Шотландії та Уельсі розмови з кухлем пива під відкритим небом відновляться 26 квітня”, – повідомляє Politico.

Але британські погодні умови, проблеми з грошовими потоками і брак відкритого простору для задоволення вимог уряду означають, що більшість пабів відкриються не раніше 17 травня, коли очікується відкриття малого бізнесу в Англії.

«За нашими оцінками, приблизно третина пабів відкрилися сьогодні», – сказав Джеймс Колдер, виконавчий директор Товариства незалежних пивоварів, яке представляє 830 незалежних крафтових пивоварень по всій Великобританії.

За даними Британської асоціації пива і пабів (BBPA), близько 2000 закладів у Великій Британії збанкрутували в 2020 році через обмеження, пов’язаних з коронавірусом, що становить близько 5% від загального числа.

Паби, які можуть перетворити тротуар в місце для пиття, знаходяться в кращому становищі, ніж інші, але вони побоюються, що торгівля буде сильно залежати від примхливої ​​британської погоди. Компанії інвестують десятки тисяч фунтів стерлінгів в ковдри, парасольки, намети, вуличне опалення та меблі.