Брексіт посварив сім’ю Джонсонів

Тривалий процес виходу Сполученого Королівства з Європейського Союзу призвів не до одного сімейного конфлікту. Зокрема, різні позиції по відношенню до членства Британії в ЄС посварили братів Джонсонів.

Напередодні стало відомо, що нинішній прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон вступив в особистий і професійний конфлікт з братом Джо. Родич одного з головних прихильників Брексіта виявився його затятим противником.

Конфлікт між братами спровокував вихід Джо Джонсона з парламенту і уряду.

Новина про особистий та політичний конфлікт між одними з найбільш впливових людей Брітанії підтвердили офіційні джерела.

Читайте також: Зарплати жителів Канади вже більші, ніж у американців

Сам Джо заявив, що був змушений прийняти таке рішення через свою лояльність до сімейної спорідненості і національних інтересів.

Відзначимо, що Джо Джонсон протягом дев’яти років представляв в Палаті громад рідне місто Орлінгтон. Крім того, він служив міністром в трьох останніх кабінетіах консерваторів.

Обидва брата Джонсона є успішними політиками, але дотримуються різних поглядів. Так, в той час як Борис був затятим прихильником Брексіта, його брат протестував проти цього рішення і активно дотримувався ідеї повторного проведення референдуму.

З швидкої реалізацією положень виходу Британії з ЄС політична і особиста атмосфера між братами-політиками загострилася настільки, що один з них повинен був покинути роботу.