Зарплати жителів Канади вже більші, ніж у американців

Згідно з оновленими статистичними даними, жителі Канади мають можливість заробляти більше, ніж американці.

Нове дослідження Центру з вивчення рівня життя показало, що тепер громадяни Канади заробляють більше, ніж жителі Сполучених Штатів.

Представники канадського середнього класу на сьогоднішній день більш забезпечені, ніж в Сполучених Штатах. Середній дохід домогосподарства в Канаді становить 59,5 тисяч доларів, тоді як середній дохід в США становить 58,8 тисяч доларів.

Загалом люди, які мають низькі і середні доходи в Канаді в середньому заробляють на 3 тисячі доларів на рік більше, ніж їхні південні сусіди.

Однак канадці відстають по доходах від американців, коли справа стосується вищого класу. Сім’я вищого класу в Канаді заробляє на рік 212 тисяч доларів, в той час як в седньому американська сім’я – 284 тисячі доларів.

Такі дані статистики разом з великою кількістю провінційних імміграційних програм роблять Канаду все більш привабливою для переїзду на постійне місце проживання.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що уряд Канади включив Україну в програму Trusted Travelers, згідно з якою молоді українці зможуть набагато простіше і швидше оформляти в’їзд до країни.

Новий план, націлений на прискорення процесу адаптації нових жителів Канади, обійдеться бюджету провінції Квебек в 20 мільйонів доларів на рік.