Зима близько: великий перевізник змінює маршрути до нового сезону

Літня пора закінчується, а це значить, що перевізники з усього світу готуються представити нові графіки маршрутів руху власних літаків.

Осінньо-зимовий сезон не вважається таким активним і популярним серед мандрівників і традиційно відрізняється меншим числом рейсів і біднішим вибором варіантів для подорожей.

Так, перший український лоукостер Sky Up також вирішив внести зміни до графіку своїх польотів на майбутні місяці. У прес-службі компанії відзначили, що вони поміняють аеропорт в Парижі і тимчасово призупинять виконання декількох рейсів на холодну пору року.

Читайте також: В авіакомпанії SkyUp Airlines вже думають про тих, хто планує відпочинок на гірськолижних курортах Італії

Повідомляється, що літаки української компанії у Франції будуть приземлятися в аеропорту Бове. Раніше літаки, що літали з Києва до Парижа приземлялися в головному аеропорту країни, що носить ім’я Шарля де Голля. Однак, тепер літаки лоукостера будуть сідати в передмісті Парижа – місті Бове. Пасажирам компанії доведеться добиратися до Парижа ще додаткові 80 кілометрів, що є значною незручністю.

Також збільшиться вартість трансферу до столиці Франції. Якщо раніше дорога з аеропорту до Парижа коштувала 12 – 16 євро, то зараз вона обійдеться не менше ніж в 30 євро.

Крім того, Sky Up вирішив тимчасово призупинити рейси з Києва до Ніцци, з Харкова до Парижа, з Харкова до Одеси і з Одеси до Кутаїсі.

Цілком можливо, що рух літаків компанії за даними маршрутами відновиться в сезон весна-літо 2020 року.