Зі львівського аеропорту будуть виконувати рейси нові закордонні авіакомпанії

Директор міжнародного аеропорту «Львів» Тетяна Романовська розповіла, що ряд великих міжнародних авіакомпаній планують виконувати регулярні рейси зі львівського аеропорту.

Міжнародна конференція авіаперевізників Routes Europe 2019, яка відбулася в німецькому Ганновері, стала майданчиком для проведення переговорів керівництва львівського аеропорту з представниками різних авіакомпаній, зацікавлених виконувати регулярні рейси з аеропорту «Львів».

Як розповіла директор транспортного підприємства Тетяна Романовська, були проведені вдалі переговори про взаємовигідну співпрацю з представниками таких авіакомпаній: KLM, Air France, Transavia, Volotea, Delta, American Airlines, Iberia, Brussels Airlines, Ernest та Wizz Air.

Тетяна Романовська розповіла про те, що «нарешті нас побачили американські авіакомпанії. Вони розширюють свою присутність в Європі і придивляються до нас. Обіцяли швидко зі свого боку вивчити ринок і бути на зв’язку, а я сподіваюся, що все-таки доб’ю цю скелю, яка заважає прямим рейсам зі Львова в США ».

Також директор львівського аеропорту повідомила, що одна з іспанських авіакомпаній вже включила в свій перспективний список розширення маршрутів міжнародний аеропорт «Львів».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в порівнянні з першим кварталом 2018 року, кількість пасажирів, яких перевезли українські авіакомпанії за перші три місяці цього року, збільшилася на 12 відсотків.

Протягом березня кількість пасажирів аеропорту «Київ» у порівнянні з березнем минулого року зросла майже на 47 відсотків.