Лоукостер Wizz Air збільшить частоту рейсів зі Львова

Зимовий сезон наближається, і багато авіакомпаній коректують свої плани щодо виконання рейсів з українських аеропортів. Не залишилася осторонь цього процесу і бюджетна угорська авіакомпанія Wizz Air.

На офіційному сайті лоукостера Wizz Air з’явилося повідомлення, що в зимовому сезоні авіакомпанія збільшить частоту польотів за діючими маршрутами зі львівського аеропорту. У порівнянні з попереднім зимовим сезоном частота польотів буде збільшена в сереньому на один рейс на тиждень.

Частота рейсів буде збільшена на маршруті Львів-Гданськ з двох до трьох разів на тиждень.

Також в майбутньому зимовому сезоні будуть запущені два додаткових рейси на тиждень за маршрутом Львів-Ларнака.

Це рішення керівництва угорського лоукостера однозначно свідчить про те, що авіаперевізник зацікавлений в розширенні своєї діяльності на українському ринку, і про те, що українці стали частіше користуватися послугами бюджетних авіакомпаній для подорожей до інших країн.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 12 грудня 2019 року, в самий розпал гірськолижного сезону, авіакомпанія SkyUp Airlines почне виконувати рейси за маршрутом Київ-Турин.

За порушення законів про захист прав споживачів, угорський лоукостер Wizz Air має заплатити штраф у розмірі 920 тисяч євро.