Літаки найбільшого лоукостера будуть літати: керівництво пішло на поступки страйкуючим пілотам

Пілоти ірландського лоукостера Ryanair зуміли досягти успіхів у трудовому конфлікті з керівництвом компанії.

Так, адміністрація найбільшого бюджетного перевізника планети погодився піти на переговори з капітанами своїх повітряних суден. Також керівництво визнало нещодавно сформований профспілка пілотів компанії Ryanair.пилоты компании Ryanair

Нагадаємо, що в якості запобіжного впливу на адміністрацію перевізника, його пілоти організували страйк. Акція протесту могла паралізувати небо над Європою, оскільки із-за бойкоту пілотів Ryanair були б скасовані тисячі рейсів, запланованих на «гарячу» порту різдвяних і новорічних свят. Добитися визнання своїх прав зуміли пілоти компанії, що працюють в країнах Західної Європи – Великобританії, Німеччині, Португалії, Ірландії, Італії та Іспанії.

Керівництво Ryanair заявила про готовність зустрітися з представниками протестувальників пілотів і обговорити з ними нові умови співпраці, не доводячи ситуацію до крайності – байкота і скасування рейсів.

Нагадаємо, що проект www.eurabota.ua створений для того, щоб полегшити вам пошук роботи за кордоном. Радимо звернути увагу на нашу сторінку “Робота в Польщі“, де доступні десятки тисяч актуальних вакансій з цієї країни.