Трамп вимагає закрити лавочку» з лотереями зелених карт

Президент США має намір вимагати від Конгресу країни зайняти більш жорстку позицію відносно питань міграції. Зокрема, глава Білого дому має намір вимагати від законотворців скасувати лотерею так званих «зелених карт».donald-trump-green-card

Трамп має намір посилити міграційну політику в зв’язку з загрозою, яку представляють вихідці з інших країн, в першу чергу, – арабських.

В якості аргументу для скасування системи зелених карт глава США згадав двох терористів, які організували теракти упродовж останнього місяця. Згідно із заявою Трампа, терористи проникли в країну, використовуючи систему лотереї зелених карт.

Під час одного з останніх своїх виступів, глава США зажадав від Конгресу відмовитися від лотерей, які надають іноземцям право проживання на території країн. Разом добре всім відомого розіграшу, Трамп наполягає на введення системи міграції, заснованої на особистих якостях претендентів на отримання виду на проживання в США.

Відзначимо, що представники обох партій, представлених в американському Конгресі, не мають чіткої позиції за пропозицією глави країни. Нагадаємо,що українці все ще можуть отримати роботу в США. Вакансії з цієї країни доступні на нашій сторінці “Робота в США“.