Українці не зможуть дістатися потягом до Росії

Між Україною і Росією буде повністю припинено залізничне сполучення. Про це можна судити, виходячи із заяви міністра інфраструктури нашої країни.

железнодорожное сообщение Украины с Россией будет прекращеноТак, Володимир Омелян зазначив, що після того, як росіяни запустили всі свої потяги в обхід України, наша країна повинна вжити відповідні заходи. Як дзеркальних заходів, що Україна повинна повністю заблокувати залізничне сполучення з Росією.

Проте точних термінів припинення залізничних перевезень між країнами, Омелян назвати відмовився. На думку міністра, поспішати з прийняттям даного рішення не варто, так як блокування повідомлення призведе до численних наслідків.

Відзначимо, що фінансові втрати українській стороні не загрожують, так як раніше Укрзалізниця уклала з російськими партнерами вкрай невигідний договір, за яким транзит поїздів територією нашої країни здійснювався фактично безкоштовно.

Нагадаємо, що роботу в Росії все ще можна знайти на сайті www.eurabota.ua. Вакансії з цієї країни доступні на нашій сторінці “Інші“.