Подготовка к запуску экспресса до аэропорта «Борисполь» вышла на финишную прямую

Схоже, що до запуску поїзда, який курсуватиме за маршрутом Київ – аеропорт «Бориспіль» залишаються лічені дні.

Підготовка запуску експресу, який курсуватиме між залізничним вокзалом Києва та міжнародним аеропортом «Бориспіль» вийшла на завершальний етап. Вже опублікований, затверджений недавно «Укрзалізницею», розклад руху швидкісного поїзда. Для зручності пасажирів, передбачено, що в залежності від часу доби, середній інтервал руху експресу становитиме від 30 до 60 хвилин.

Згідно з розкладом, поїзд між станціями буде їздити і вдень, і вночі. З огляду на пасажиропотік, в нічний час інтервал між рейсами буде найбільший, а у вечірній – поїзд курсуватиме з найменшим інтервалом руху.

Схоже, обіцяний прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом запуск Kyiv Boryspil Express 1 грудня не відбудеться. Швидше за все, регулярні рейси запустять трохи пізніше.

Час в дорозі в середньому буде близько 35 хвилин, ціна квитка – 80 гривень. Щоб пасажирам було зручніше транспортувати свій багаж, в вагонах буде облаштована зона для його перевезення. У кожному рейковому автобусі планується розмістити до 90 сидінь.

Нагадаємо, раніше ми писали про права пасажирів залізничного транспорту в ЄС згідно з якими, в разі запізнення поїзда пасажирам буде виплачуватися відповідна компенсація.

Джерело: www.eurabota.ua

28.11.2018