Перший український лоукостер відкриває нові рейси

З Києва авіакомпанія SkyUp, яка позиціонує себе як перший український лоукостер, відкриє 7 нових рейсів до Італії, Іспанії та Грузії.

На літній сезон 2019 року українці матимуть можливість подорожувати до Італії, Іспанії та Грузії, завдяки відкриттю нових маршрутів, які анонсувала українська авіакомпанія SkyUp.

Після декількох затримок, які були викликані оформленням всіх ліцензій і дозвільних документів, авіакомпанія, схоже, вийшла на фінішну пряму в підготовці до регулярних польотів, які були передбачені і оголошені ще на початку 2018 року.

Серед нових напрямків – Ларнака на Кіпрі, в яку авіалайнери літатимуть з частотою три рази в тиждень, італійський Неаполь, іспанська Тенеріфе, рейси будуть виконуватися два рази на тиждень. А в травні наступного року заплановані щоденні польоти на грузинський курорт Батумі, популярність якого серед українців рік від року тільки збільшується.

Нагадаємо, за результатами 2018 року очікується рекордне зростання пасажиропотоку через українські аеропорти, до 20 мільйонів чоловік.

Джерело: www.eurabota.ua

27.11.2018