Туристи в Римі повинні вести себе більш скромно

Нові правила, які прийняв і почала втілювати на практиці Римська міська рада, мають на меті захистити місто від величезної кількості туристів.

Міська влада Риму вже ввела в дію ряд правил поведінки на вулицях міста. Якщо будуть помічені порушники – поліція італійської столиці буде застосовувати штрафні санкції в розмірі декількох сотень євро.

З усіх розваг туристам, які милуються римськими фонтанами, залишили тільки одну – кидати монетки в фонтани, з надією повернутися ще до Риму. Але купання у фонтанах, набір або виливання з них води, лазіння по них місцевою владою заборонено.

Аніматорам, які так популярні серед туристів різного віку, заборонили за гроші фотографуватися з туристами, в іншому випадку –  штраф від 400 євро. Крім цього, в місті заборонили пити на публіці або купувати алкоголь з 10 вечора до 7 ранку.

Мер Рима Вірджинія Раджі заявила, що багато обмежень допоможуть італійській столиці стати «більш привабливою, безпечної і привітною».

Нагадаємо, раніше ми писали про Чехію, яку за підсумками 9 місяців цього року відвідали майже 28 мільйонів туристів з інших країн.

Джерело: www.eurabota.ua

27.11.2018