Королева розмовляла з британською компанією про “життя чорних людей”

“Королева Великобританії Єлизавета II коротко обговорила тему руху «Життя чорних має значення» на відеоконференції з бухгалтерською фірмою, що відзначає своє 150-річчя”,- повідомляє DPA.

Королева поговорила з чотирма співробітниками KPMG, які приїхали з різних куточків Великобританії, щоб обговорити, як вони формують майбутнє компанії.

З Лондона до компанії приєднався партнер KPMG Джон Мак Кала-Лесі, який недавно став першим чорношкірим членом ради директорів компанії у Великобританії і прагне підвищити її інклюзивність і різноманітність.

В ході бесіди він обговорив з королевою прихильність компанії ініціативам різноманітності і згадав політичний рух, який отримав глобальну підтримку після смерті Джорджа Флойда, чорношкірого американця, який помер від рук поліцейського.

«Цей рік був дійсно неймовірно важким для нашої компанії, тому що нам довелося адаптуватися не тільки до численних викликів, пов’язаних з пандемією», – цитує його слова АР. «Ми, як і всі в світі, були свідками цієї надзвичайно тривожною сцени і подальших подій, які привели до кампанії «Життя чорних має значення» в усьому світі, а також тут, в Об’єднаному Королівстві”.

В кінці віртуального візиту до компанії королева сказала: «Приємно чути, що KPMG 150 років. Схоже, все йде дуже добре, незважаючи на численні труднощі. Важко, коли люди звикли бути так близько один до одного, а тепер ми всі розлучені».