Пасажиропотік аеропорту в Харкові досяг рекордної позначки

Систематична цілеспрямована робота всього трудового колективу харківського аеропорту дала відмінні результати – встановлено новий рекорд пасажиропотоку.

У міжнародному аеропорту «Харків» підвели результати роботи за 8 місяців 2019 року, які виявилися просто відмінними: з початку цього року послугами повітряної гавані в цілому скористалися вже більше ніж 824 тисячі пасажирів.

Результати роботи аеропорту в серпні перевищили всі прогнози і очікування: за цей місяць було обслужено понад 140 тисяч пасажирів, що на 48 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року. Згідно зі статистичними даними, цей показник пасажиропотоку став для харківського аеропорту рекордним.

Головними складовими успіху роботи є розширення співпраці з бюджетними авіакомпаніями, які пропонують пасажирам можливість подорожувати до різних країн за порівняно низькими цінами. Цей факт дає можливість в рази збільшити кількість людей, які можуть собі дозволити подорожувати на літаках. Також зростанню пасажиропотоку сприяє зацікавленість авіакомпаній у співпраці з аеропортом.

Найпопулярнішими напрямками серед пасажирів харківського аеропорту в серпні стали: Анталія, Бориспіль, Стамбул, Шарм-Ель-Шейх, Краків, Варшава, Відень, Тель-Авів, Барселона.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що українські аеропорти протягом січня-червня 2019 року в цілому обслужили 10,7 мільйона пасажирів. Приріст пасажиропотоку в порівнянні з першим півріччям 2018 року склав 20 відсотків.

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air в зимовому сезоні збільшить частоту польотів за діючими маршрутами з львівського аеропорту.