Лоукостер Wizz Air активізує роботу в Україні

 

 

Керівництво популярного угорського лоукостера Wizz Air заявило про плани перевезти до кінця цього року на українських рейсах не менше 2,6 мільйона пасажирів.

Вже 11 років бюджетна авіакомпанія з Угорщини Wizz Air успішно працює на українському ринку пасажирських авіаперевезень. Щороку зростає її популярність серед українців, які подорожують по різним міжнародним маршрутам і вже звикли за цей час, що компанія забезпечує прийнятний рівень комфорту за невеликі гроші в порівнянні з традиційними авіаперевізниками.

Великий стрибок у діяльності авіакомпанії спостерігається останні декілька років. Це співпало зі значним збільшенням пасажиропотоку і приходом на український ринок нових потужних гравців, таких як ірландський гігант Ryanair та інших авіакомпаній, в тому числі і вітчизняних.

У компанії заявили, що в 2019 році Wizz Air запропонує пасажирам 2,6 мільйона місць на своїх українських маршрутах, «що становить 60 відсотків зростання в порівнянні з минулим роком».

Також в авіакомпанії підкреслили, що протягом цього року були відкриті нові маршрути з України до європейських країн. Пасажири за невеликі гроші можуть подорожувати в «Афіни, Салоніки, Бремен, Ригу, Люблін, Лейпциг, Краків».

Від дня виконання першого свого рейсу з України лоукостер перевіз з/до України понад 9 мільйонів пасажирів.

Менеджер з корпоративних комунікацій компанії Пауліна Госк зазначила, що «ми залишаємося відданими Україні та нашій місії пропонувати все більш доступні можливості для подорожей, відкривати європейські міста за низькими тарифами Wizz Air».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в цьому році угорський лоукостер Wizz Air збільшить кількість регулярних рейсів з 11 до 21 на п’яти найпопулярніших серед пасажирів напрямках.

Чистий прибуток угорського лоукостера Wizz Air за попередній фінансовий рік збільшився на 6 відсотків.