Авіакомпанія Wizz Air встановила ще один рекорд прибутку

Чистий прибуток угорського лоукостера за попередній фінансовий рік збільшився на 6 відсотків.

Рекорд за рекордом б’є угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air. Збільшується кількість пасажирів, які все більш охоче користуються послугами лоукостера. Цей факт сприяє тому, що впевнено зростають доходи від продажу квитків і суттєво збільшується чистий прибуток.

В абсолютних числах за підсумками попереднього фінансового року, що завершився в березні, вона склала без малого 292 мільйона євро. У попередньому фінансовому році – 275 мільйонів євро.

Рекордним було зростання кількості пасажирів, які скористалися послугами авіакомпанії Wizz Air. В цілому за рік послугами авіаперевізника скористалися 34,6 мільйона чоловік. Це рівно на 5 мільйонів пасажирів більше порівняно з попереднім фінансовим роком.

У компанії прогнозують, що чистий прибуток в 2020 фінансовому році становитиме не менше 320 мільйонів євро. З такими тенденціями розвитку сума може бути набагато більше, очевидно, що фінансові аналітики компанії трохи перестраховуються.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом першого року своєї діяльності українська авіакомпанія SkyUp Airlines перевезла 870 тисяч пасажирів, виконано майже 5 тисяч рейсів.

Німецький бюджетний автобусний перевізник FlixBus в самий найближчий час планує значно розширити діяльність на ринку України.