Ірландія повідомила погані новини: лоукост Ryanair заявив про скасування рейсів

Лоукост Ryanair заявив про скасування 40-50 щоденних рейсів. Повідомляється, що вильоти літаків будуть згорнуті в найближчі шість тижнів. Ірландія, в якій і базується керівництво авіакомпанії, сподівається, що скасування частини рейсів посприяє поліпшенню пунктуальності.

Планується, що до кінця жовтня буде скасовано близько 2000 рейсів. Саме такі новини надійшли від прес-служби найбільшого лоукосту світу.

lowcost_v_ukraine

Зазначимо, що такі кардинальні зміни послідували після того, як на початку вересня пунктуальність рейсів компанії впала відразу на 80%. Це сталося із-за серії природних катаклізмів, страйків персоналу і збільшення терміну відпусток персоналу компанії.

Нагадаємо, що літаки компанії Ryanair все ще не літають з України. Детальніше про це можна довідатися в нашій статті “Омелян розповів, коли лоукост Ryanair прийде в Україну”.

Змінити настільки неприємну для пасажирів ситуацію в адміністрації лоукосту сподіваються, скасувавши до 2% рейсів, запланованих на найближчі шість тижнів.

Представники компанії Ryanair вже вибачилися перед пасажирами, рейси яких були скасовані і запропонували їм альтернативні напрями.

Читайте також:

1.Adria Airways приходить в Україну: польоти та рейси в Словаччину стануть швидкими і дешевими

2.Лоукост близько, так як в Україну прийдуть EasyJet, Eurowings Ryanair і

3.Азербайджан став ближче: Київ і Баку зв’язала дешева авіакомпанія через рейс з аеропорту Жуляни

4.Лоукост Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі

5.Гугл запустив сервіс пошуку авіаквитків з України