Лоукост Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі

Всесвітньо відомий ірландський лоукост Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі. Тепер пасажири, які мають право пріоритетної посадки, мають право взяти з собою на борт літака лише один невеликий предмет.

Неприємне нововведення для всіх пасажирів лоукосту вступить в силу вже з 1 листопада 2017 року.

287028

Взяти з собою в літак два невеликих предмета з осені зможуть лише ті пасажири, які купили для себе право пріоритетної посадки.

Всі інші категорії клієнтів компанії Ryanair можуть взяти з собою в салон повітряного судна лише невеликий предмет з габаритами до 35х20х20 див.

Нагадаємо, що це не єдина новина, що з’явилася від перевізника за останній час. Так, ще більше про лоукостере можна довідатися в нашій статті “Лоукост близько, так як в Україну прийдуть EasyJet, Eurowings і Ryanair”.

Основою багаж вагою до 10 кг потрібно буде здати для зберігання під час здійснення посадки на літак. Дана послуга надається безкоштовно.

Крім того, зазначимо, що з 1 листопада компанія Ryanair прийняла рішення збільшити мінімальну норму платного багажу з 15 до 20 кілограмів і знизити збір за перевезення багажу з 35 до 25 євро.

Читайте також:

1.Adria Airways приходить в Україну: польоти та рейси в Словаччину стануть швидкими і дешевими

2.Авіакомпанія airBaltic прийшла в Україну: рейс зв’яже Київ і Лісабон

3.Держпідприємство аеропорт Гостомель готує техніку: обслуговування лоукостів почнеться скоро

4.Авіакомпанія LOT зробить Польщу ближче: літаки з’єднають Львів і Бигдощ

5.Авіаквитки в США коштує 150 доларів: в Україну приходить новий лоукост