Новий авіаперевізник Blue Air починає польоти з Кракова у Турін

Турін – дев’ята новинка в мережі зимових з’єднань з аеропорту Краків-Баліце. Тричі на тиждень Blue Air буде з’єднувати Краків та Турін(Італія).

У неділю 16-го грудня 2018 року, в аеропорту Краків- Баліце відбувся перший рейс авіакомпанії Blue Air в Турін (Італія). Перевізник здійснює рейси до Туріна три рази на тиждень: по середах, п’ятницях та неділях. Двохгодиний політ проходить на борту літака Боїнг 737-500, який налічує 120 місць.

Турін є дев’ятим новим маршрутом з аеропорту Краків- Баліце в зимовий період. Раніше було оголошено такі нові маршрути, як: Тель-Авів (LOT), Ейндховен (Transavia), Відень (Laudamotion), Лідс Бредфорд (Jet2.com), Київ, Львів, Амман (Ryanair), London Luton (EasyJet).

«Ми раді, що авіакомпанія Blue Air почала свою діяльність в Польщі в аеропорту Кракова, особливо авіа поєднання Краків-Турін є довгоочікуваним. Турін, столиця П’ємонту, зачаровує горами та іншими чудовими пам’ятниками. Я впевнений, що рейси з Кракова в Турін збагатять туристичну співпрацю і бізнес Малопольського воєводства та П’ємонту»,- каже Радослав Влошек, генеральний директор аеропорту Краків.

Турін це перш за все чудові палаци, які включають в себе сімейство Palazzo Reale Sabaudów, а також безліч барокових будинків і церков. Саме в цьому місті існує знаменита Туринська Плащаниця, яку можна побачити раз на 25 років. Також в Туріні розташований – Чумацький Шлях, третій за величиною гірськолижний курорт в Італії. Найцікавіша циклічна подія в Туріні – шоколадний фестиваль, який відбувається щороку в листопаді. Фестиваль – це можливість спробувати всілякі солодощі, а також взяти участь у демонстраціях та майстернях, пов’язаних з виробництвом шоколаду.

Джерело: www.eurabota.ua

20.12.2018