Ціновий рекорд: українці зможуть долетіти до Лондона за ціною квитка в плацкарт

Ірландський лоукостер Ryanair зробив для своїх українських клієнтів безпрецедентно щедру пропозицію. Так, оператор пропонує придбати квитки в Лондон в один кінець всього лише за 5 євро.

квитки до Лондону

В системі бронювання лоукостера можна знайти дати по феноменально низькій ціні. На деякі дати квитки в з Києва в Лондон і назад можна буде придбати всього лише за 10 євро.

Відзначимо, що такі низькі ціни на квитки на зазвичай не дешевий напрямок до британської столиці пропонують під час так званого “низького сезону”. Злітати в Лондон і назад за ціною проїзду в українському плацкарті можна буде в період з кінця листопада до початку грудня.

На даний момент акція поширюється на рейси заплановані між 23 і 25 листопада. Також купити квитки по 10 євро з Києва в Лондон і назад можна буде на літаки, що злітають з української столиці 23, 26 і 30 листопада.

Квитки доступні на офіційному порталі лоукостера Ryanair. Вартість квитків вказана лише для пасажирів, які подорожують з ручною поклажею. Клієнтам компанії, які хочуть взяти з собою додатковий багаж доведеться доплатити.

Джерело: www.eurabota.ua