Україна і Китай зацікавлені в розвитку авіасполучення

Днями представники авіаційних адміністрацій України та Китаю мають намір обговорити питання, які стосуються подальшого розширення авіаційного сполучення між країнами і відкриття нових регулярних рейсів.

Новиною поділилася виконавчий директор Української асоціації Шовкового шляху Ірина Никорак. При цьому, вона не уточнила між якими містами передбачається виконувати польоти.

За інформацією заступника міністра інфраструктури Віктора Довганя, на початку листопада українська делегація їздила в Китай. Було запропоновано запустити рейси між двома країнами, оскільки з кожним роком кількість пасажирів збільшується. Одна з найбільших авіакомпаній Китаю – Air China, отримала пропозицію виконувати регулярні рейси.

Високопоставлений чиновник заявив, що «пропозиція про здійснення прямих рейсів до Києва з Пекіна і Шанхая представники компанії Air China зустріли досить позитивно».

Нагадаємо, авіакомпанія Ryanair пропонує українцям квитки з Києва в Лондон і назад всього за 10 євро. Ціни будуть діяти на рейси, які будуть виконуватися до початку грудня.