Авіакомпанія airBaltic проводить великий розпродаж квитків

Протягом двох тижнів – із 29 жовтня по 12 листопада всі бажаючі отримають чудову нагоду купити квитки на рейси авіакомпанії airBaltic за низькими цінами.

Завжди приємно, коли пасажирські авіаперевізники періодично проводять акції з метою залучення більшої кількості пасажирів, при цьому стимулюючи конкурентів також знижувати ціни.

Латвійська авіакомпанія airBaltic запустила масштабний розпродаж квитків на всі напрямки. Дешеві квитки можна купити на рейси, які будуть виконуватися перевізником з 7 листопада 2019 року по 3 червня 2020 року.

На сьогодні авіакомпанія airBaltic виконує регулярні рейси з повітряних гаваней Києва, Львова та Одеси до столиці Латвії – Риги.

Ціни на квитки з Києва стартують від 59 євро в одну сторону або від 89 євро, якщо квитки купувати відразу в обидві сторони. Подорож зі Львова до Риги обійдеться мінімум в 49 євро, а з Одеси – 69 євро в одну сторону.

Також українські пасажири можуть скористатися можливістю подорожувати до європейських країн із пересадками за ціною квитка від 65 євро. Наприклад, стільки коштує переліт з Києва до Стокгольма (Швеція), Копенгагена (Данія), Берліна (Німеччина).

Ціни на рейси між країнами Європейського союзу стартують від 15 євро.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом 10 місяців цього року пасажиропотік міжнародного аеропорту «Бориспіль» склав більше 12,6 мільйона осіб. Стільки пасажирів скористалися послугами аеропорту за весь 2018 рік.

Італійська авіакомпанія Ernest Airlines планує всерйоз і надовго облаштуватися в Україні. Уже відкрито офіс в Києві, на черзі – відкриття в квітні 2020 року бази в міжнародному аеропорту «Київ».