У Європі запустили лоукост для молоді

У Франції запрацював новий лоукост, який орієнтується на молодих людей, віком від 18 до 35 років. Доступний перевізник отримав назву Joon і була створена французькою компанією Air France.

во Франции новый лоукост для молодых людей Свої перші польоти літаків нового лоукосту заснували 1 грудня цього року з паризького аеропорту імені Шарля де Голля. Рейси молодіжного лоукосту зв’язали французьку столицю з такими містами, як Порту, Барселона, Берлін та Лісабон.

Ціна квитків на літаки молодіжного перевізника стартує від 39 євро. Компанія позиціонує себе, як авіалінії для молодих людей, які користуються сучасними технологіями і хочуть відчувати максимальний комфорт в польоті за мінімальні гроші.

Клієнтами компанії є молоді європейці до 35 років, які не хочуть жити у відповідності з загальноприйнятими традиціями.

На борту нового лоукосту можна скористатися безкоштовним бездротовим інтернетом, зарядними пристроями та отримати доступ до безкоштовного сховища музики і фільмів. Також на літаках компанії можна буде вибрати меню для м’ясоїдів або веганів.

В наступному році літаки молодіжного лоукосту будуть літати також в Осло, Рим, Неаполь і Стамбул. Робота у Франції – доступна з порталом www.eurabota.ua! Вакансії з цієї країни доступні у відповідному розділі – “Робота у Франції”