Український лоукостер SkyUp Airlines розширює маршрутну мережу

Влітку 2020 року авіалайнерами українського бюджетного перевізника зі Львова можна буде полетіти до Іракліона (Греція), Батумі (Грузія), Бургаса (Болгарія) і Барселони (Іспанія).

Авіакомпанія SkyUp Airlines взяла відмінний розбіг з самого початку своєї роботи і, як видно, не збирається зупинятися на досягнутому. У компанії цілеспрямовано працюють над тим, щоб збільшувати число регулярних міжнародних і внутрішніх рейсів, не кажучи вже про чартерні перельоти.

Про те, що отримано дозвіл на виконання польотів, під час міжнародного туристичного форуму «Win with the Lion», який проходив у Львові 27-28 листопада, повідомив генеральний директор авіакомпанії Євген Хайнацкий.

Рейси до болгарського Бургаса будуть виконуватися один раз на тиждень, а за іншими напрямами – два рази на тиждень. Початок польотів за цими напрямками і вартість квитків поки не відомі.

«Я не можу назвати точну дату початку виконання цих польотів, оскільки ще немає затвердженого розкладу. Однак можу запевнити, що ми однозначно в наступному році відкриємо ці напрямки»,– розповів Євген Хайнацкий.

З огляду на велику конкуренцію на українському ринку, авіакомпанія активно збільшує свій повітряний флот. Хайнацкий зазначив: «Ми спочатку заявляли, що до закінчення 2020 року в нас буде 12 літаків, але зараз я можу сказати, що цей план точно буде перевиконано. У грудні ми отримаємо свій десятий літак, а вже навесні – ще чотири. Тобто в 2020 році у нас буде мінімум 14 авіалайнерів».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що пасажиропотік міжнародного аеропорту «Львів» за 11 місяців 2019 року склав 2 мільйони осіб.

9 листопада авіакомпанія SkyUp Airlines почала виконувати регулярні рейси з частотою два рази на тиждень за маршрутом Львів-Париж.