Авіакомпанія AirBaltic успішно попрацювала на українських маршрутах

Кількість пасажирів, які скористалися послугами латвійської авіакомпанії AirBaltic на маршрутах з аеропортів України, збільшилася на 17 відсотків.

Традиційно в перші місяці нового року, авіакомпанії підводять підсумки роботи за попередній рік. Для латвійської авіакомпанії 2018 рік став вдалим. Літаками компанії на українських маршрутах в цілому було перевезено 132 тисячі пасажирів. Якщо порівнювати з пасажирооборотом 2017 року, то він збільшився на 17 відсотків. В умовах великої конкуренції на ринку пасажирських авіаперевезень – це відмінний результат.

На українському ринку пасажирських авіаперевезень латвійський авіаперевізник займає лідируючі позиції. Пасажирам подобається рівень сервісу, який надає компанія, пунктуальність виконуваних рейсів, конкурентні ціни на квитки. Якби це було не так, то українські пасажири вибирали б інші авіакомпанії, яких на ринку вдосталь. З кожним роком їх кількість зростає. У 2018 році почав свою роботу в Україні найбільший європейський лоукостер Ryanair.

Протягом минулого року авіакомпанія AirBaltic виконувала регулярні рейси за маршрутом Київ-Рига, а також сезонні рейси Одеса-Рига. Найбільшою популярністю серед пасажирів з трансферних напрямках з Києва та Одеси стали Осло, Гельсінкі, Таллінн, Стокгольм і Берлін.

За весь 2018 рік послугами авіаперевізника скористалися більше 4 мільйонів пасажирів. За рік було виконано більше 56 тисяч рейсів. Пунктуальність виконуваних рейсів – 88 відсотків. Тобто переважна більшість рейсів виконувалися точно за розкладом або із затримкою не більше 15 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найбільша українська авіакомпанія Міжнародні авіалінії України протягом 2018 року збільшила пасажирооборот на 15 відсотків.

Джерело: www.news.eurabota.ua

22.01.2019