Для авіакомпанії МАУ 2018 рік був дуже успішним

Найбільша українська авіакомпанія Міжнародні авіалінії України (МАУ) протягом 2018 року збільшила пасажирооборот на 15 відсотків.

За підсумками 2018 року послугами авіакомпанії МАУ скористалися понад 8 мільйонів пасажирів. Це на 15 відсотків більше в порівнянні з 2017 роком.

Такого успіху вдалося досягти, завдяки кільком важливим напрямкам в роботі трудового колективу авіакомпанії. Перш за все, було на 9 відсотків збільшено число виконаних рейсів – до 61,5 тисяч. Заповнюваність авіалайнерів в середньому склала 81 відсоток. Розширено географію маршрутів за міжнародними напрямками. Авіакомпанія запустила нові рейси до Копенгагену (Нідерланди), Каїру (Єгипет), Делі (Індія) і Торонто (Канада). Відкрито новий внутрішній рейс – Київ-Вінниця.

Збільшити число виконуваних МАУ регулярних рейсів також вдалося за рахунок поповнення та оновлення флоту. Протягом року отримано 7 літаків, які купили у американської компанії Boeing.

У той же час віце-президент МАУ Сергій Фоменко раніше заявив, що попит на перельоти з України поки недостатньо високий. Про це свідчать показники пасажиропотоку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Державіаслужба України дозволила українському лоукостеру SkyUp Airlines виконувати рейси по шести маршрутах в країни ЄС та Ізраїль.

Джерело: news.eurabota.ua

18.01.2019