В Ірландії турбуються про безпеку любителів селфі

Щоб уникнути нещасних випадків, в Ірландії найближчим часом планують спеціально обладнати місця для селфі.

Для того, щоб гарантувати безпеку туристів, які полюбляють робити селфі, в Ірландії задумалися над тим, щоб найпопулярніші серед мандрівників місця були спеціально обладнані.

З ростом популярності соціальних мереж, збільшується і число тих, хто полюбляє робити яскраві знімки в самих непередбачуваних і мальовничих місцях. На жаль, таке захоплення часто призводить до трагічних випадків.

Щоб не було нещасних випадків і трагедій, ірландський політик Джим Дейлі запропонував створити по всій країні спеціальні місця для селфі. На думку Дейлі, це допоможе вберегти відчайдушних туристів від падінь, травм і нещасних випадків.

Разом з тим, обладнані для селфі місця, стануть відмінним маркетинговим ходом для популяризації не дуже відомих серед туристів красивих місць і архітектурних пам’яток. Цей крок допоможе залучити до Ірландії більше нових мандрівників.

Спеціальні місця для селфі планується обладнати кріслами, лавками і спеціальними настилами, які гарантуватимуть безпеку для любителів фотографуватися.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Единбурзі буде введений податок для туристів. Це буде перше місто Великобританії, де введуть такий податок.

Україна увійшла в рейтинг країн, які найкраще підходять для публікацій красивих фотографій в Інстаграмі.