Представлений список міст Європи, рекомендованих для відвідування в цьому році

Подорожі почали користуватися все більшою популярністю серед українців. Збільшення числа туристів з нашої країни пояснюється лібералізацією візового режиму, появою нових бюджетних напрямків і різким здешевленням вартості перельотів.

На початку 2019 року експертами всесвітньо відомого британського видання The Independent був представлений список міст, які були визнані в році, що почався, рекомендованими для відвідування.

Відзначимо, що список може здивувати багатьох туристів, оскільки включає в себе як міста, популярні для відвідування, так і ті, які ніколи раніше не визнавалися туристичними родзинками.

Читайте також: Українці в Чехії на першому місці з нелегального працевлаштування

Так, несподівано для всіх престижний рейтинг міст, які варто відвідати, очолив Мінськ (Білорусь). Причин для поїздки в столицю сусідньої держави буде безліч. Влітку там пройдуть Європейські ігри. Також в місті багато хороших кафе і барів. Крім того, експерти відзначили, що Мінськ – чисте, безпечне, доброзичливе, але не англомовне місто.

На другому місці опинився Роттердам (Нідерланди). Місто буде цікавий любителям складної кухні і старовиної архітектури.

Третім в престижному списку виявився Ситжес (Іспанія). Маловідоме місто назване красивим, теплим, «смачним», а також цінним для любителів архітектури і художнього мистецтва.

У список міст, які варто відвідати в цьому році всім любителям помандрувати увійшли: Арль (Франція), Сараєво (Сербія), Рим (Італія), Париж (Франція), Белград (Сербія), Венеція (Італія) та Брістоль (Сполучене Королівство).

Джерело: www.news.eurabota.ua

22.01.2019