Для любителів африканської екзотики будуть відкриті нові рейси з Києва до Тунісу

Між Києвом і туніським містом Монастір вже зараз заплановано відкрити нові чартерні рейси.

Для того, щоб зацікавити тих українських туристів, яким вже набридло щороку літати до Туреччини і в інші популярні європейські країни, компанія Join UP в наступному літньому сезоні вирішила запропонувати відпочиваючим новий цікавий напрямок – Туніс, країну на півночі Африки, яка багата не тільки на чудові пляжі, але і на історичні пам’ятки.

компанія Join UP

Заплановано, що рейси почнуть виконуватися в кінці квітня і до початку жовтня. Частота польотів з Києва – три рази на тиждень, двічі на тиждень будуть виконуватися рейси зі Львова та по одному разу з Одеси і Харкова.

Точний розклад польотів вже можна подивитися на сайті туроператора Join UP. Представник компанії розповів, що «в новому літньому сезоні планується виконувати польоти на літаках власної авіакомпанії, оскільки перевізник вже на той час буде мати у своєму розпорядженні набагато більшу кількістю бортів».

Нагадаємо, що в міністерстві інфраструктури очікують, що найближчим часом на український ринок пасажирських авіаперевезень вийде ще один великий європейський лоукостер, який планує відкрити свою базу в херсонському аеропорту.