У Європі вирішили, що Україну не за що позбавляти безвиза

Європейські чиновники вважають, що Україна не порушувала умови безвізового режиму, наданого їй лише влітку минулого року.

Про це було заявлено за підсумками засідання одного з комітетів Європейського парламенту.

Украина не нарушала условия безвизового режимаНагадаємо. що українці тепер можуть отримувати біометричні паспорти,що дають право безвізового відвідування ЄС, набагато швидше. Так, в країні запрацювали нові верстати для друку документів.

Одна зі структур ЄС, що займається відстеженням діяльності урядів щодо забезпечення громадянських свобод, а також здійснення правосуддя, прийняла рішення про те, що Україна не порушувала умови безвізового режиму.

На минулому засіданні члени комісії обговорили матеріали доповіді Європейської комісії щодо обставин застосування механізму щодо припинення безвиза з країнами, що не входять в ЄС.

Єврочиновники погодилися, що Україна повністю відповідає поставленим перед нею вимог і не порушує умови наданого їй пільгового режиму.

Зазначимо, що європейські структури стежать за політикою української влади у всіх сферах і в разі порушення їх вимог, готові позбавити нашу країну безвиза.

Джерело bykvu.com
18.01.2018