Мігранти перевели з Німеччини величезні гроші

У загальній складності мігранти з різних країн, які приїхали жити до Німеччини, перевели у країни, звідки вони родом близько 17,7 мільярда євро.

Опубліковані нові статистичні дані за підсумками 2016 року, які показують, що ФРН входить в топ країн з яких люди, що приїхали жити і працювати в Німеччину з різних причин, роблять найбільшу кількість грошових переказів у країни, звідки вони приїхали.

Денежные переводы фото

Підраховано, що за підсумками 2016 року по різних каналах: через банківські рахунки і за допомогою платіжних систем в Інтернеті, були здійснені перекази в країни, де народилися мігранти в цілому 17,7 мільярдів євро. Порівняно з грошима, які переводилися мігрантами в 2007 році, ця сума зросла на 6,5 мільярдів євро.

На перших позиціях у списку країн з яких йдуть великі грошові перекази від мігрантів, перебувають Сполучені Штати Америки, Саудівська Аравія та Швейцарія.

Федеральний уряд Німеччини в цілому дає позитивну оцінку великій кількості грошових переказів, називаючи з «стимулюючим розвитком». Адже гроші в кінцевому рахунку виявляються у людей в країнах, де спостерігається низький рівень економіки. Планується для зручності людей, які роблять грошові перекази, до 2030 року істотно зменшити плату, що стягують за свої послуги до трьох відсотків.

Джерело: www.eurabota.ua