Тепер студенти зможуть отримати подвійний диплом

Польський університет у Зеленій Горі і Національний університет імені Тараса Шевченка домовилися про видачу на взаємних засадах дипломів.

Национальный университет имени Тараса Шевченка фото

Підписана угода між Зеленогорским університетом в Польщі та КНУ ім. Т. Шевченка, передбачає відкриття програми, що надає можливість отримання диплома українськими та польськими студентами, які навчаються за спеціальностями філософія та політологія.

Як поінформувала представник Зеленогірської університету Єва Сапенько, набір на цю програму вже почався. Отримати одночасно два дипломи можуть студенти-магістри другого року навчання.

«Студенти київського університету зможуть приїхати в Зелену Гору на два останні семестри навчання і написати магістерську дипломну роботу під керівництвом двох наукових керівників українською, польською або англійською мовами. Аналогічна можливість надається і польським студентам в Києві», – сказала Сапенько.

Координацію програми буде робити, створений українським і польським університетом у 2017 році, спільний центр гуманітарних наук.

Джерело: www.eurabota.ua