У дошкільних закладах Канади спостерігається нестача вихователів

З-за гострої нестачі вихователів у дошкільних освітніх установах, канадська провінція Нова Шотландія починає шукати їх серед бажаючих емігрувати в країну.

Воспитатель в дошкольном образовательном учреждении фото

На ринку праці в канадській провінції Нова Шотландія на сьогоднішній день спостерігається нестача педагогічних працівників дошкільних установ. Проблема настільки загострилася, що 8 серпня імміграційна служба Канади почне відправлення запрошень на імміграцію через систему Express Entry вихователям і асистентам вихователів дошкільних освітніх установ.

Як було оголошено представниками влади Нової Шотландії, ті, хто претендує на посаду вихователя або асистента вихователя, повинні мати досвід роботи в даній сфері не менше двох років. При цьому кандидати на імміграцію через програму провінційної номінації отримають додаткові 600 балів у системі Express Entry. Це суттєво збільшить шанси для тих фахівців дошкільної освіти, які хочуть переїхати жити і працювати в Канаду.

Восьмого серпня відбір буде зорієнтований на вихователів та помічників вихователів, але в наступних розіграшах зможуть взяти участь і фахівці інших професій.

Джерело: www.eurabota.ua