Стокгольм знаходиться на другому місці серед великих міст Європи по можливостям економічного розвитку

Дослідний центр Інституту Милкена з Каліфорнії склав рейтинг найкращих міст Європи. При написанні документа вимірювалися економічні показники, в тому числі створення робочих місць, підвищення заробітної плати, виробництво і концентрацію кваліфікованої робочої сили.

Стокгольм находится на втором месте по уровню концентрации квалифицированной рабочей силы среди крупных городов ЕвропыСтокгольм піднявся на друге місце, перед ним тільки столиця Великобританії Лондон. Також на високому 11 місці рейтингу серед 125 великих регіонів Європи знаходиться Схід Швеції, включаючи університетський місто Упсала. Звіт також включав рейтинг 154 малих регіонів у Європі. У цьому списку північна Швеція (?vre Norrland) посіла 10-е місце. «Низький рівень урбанізації регіону дозволяє зберегти свої природні ресурси, а лісове господарство і гірничодобувна промисловість залишаються двома ключовими секторами регіону», – йдеться в доповіді Інституту.

Для наших українських спеціалістів велика кількість вакансій, які є на www.eurabota.ua, надають можливість відмінного заробітку у Швеції для поповнення свого бюджету.