В Україну прийдуть «Європейські крила»

Роботу в нашій країні планує почати ще один лоукостер – Eurowings. Компанія буде працювати не з столичного Борисполя, а з Жулян. Планується, що спеціально під літаки «Європейських Крил» у другому за величиною аеропорту Києва проведуть масштабну модернізацію.

Новину про прихід нового лоукостера в Україну підтвердили джерела з адміністрації Державного підприємства «Аеропорт Жуляни». За словами чиновників, крім Eurowings в нашій країні варто очікувати ще кілька нових бюджетних перевізників з країн ЄС.

в нашей стране планирует начать еще один лоукостер – Eurowings

Спеціально для обслуговування нових літаків та пасажирів в київському аеропорту проводиться масштабна модернізація терміналів, а також проводяться роботи по розширенню загальної площі.

У Жулянах відзначили, що в даний момент вони припинили переговори з іншим лоукостером – ірландською компанією Ryanair . Зараз даний перевізник знаходиться в стадії переговорів з Міністерство інфраструктури країни, однак у київському аеропорту двері для нього завжди відкриті.

«Наплив» лоукостерів в Україну, як і експерти, і самі представники галузі, пов’язують з введенням безвиза між нашою країною та ЄС. З літа цього року українці отримали можливість вільно подорожувати по Європі і навіть працювати за нього в деяких країнах на континенті.

Нагадаємо, що сайт www.eurabota.ua завжди допоможе знайти роботу в ЄС. Так, окрему увагу радимо звернути на нашу сторінку “Робота в Чехії“.